Gode restauranter i Oslo

Oslo

Valg av restaurant er virkelig et spørsmål om smak og behag. Heldigvis har Oslo mange gode restauranter å velge blant, slik at alle kan finne det perfekte spisestedet. Restaurantene kan være billige eller mer eksklusive. Her finner du nevnt noen av de beste restaurantene i Oslo.

Michelin-stjerner

Flere av Oslos restauranter har fått Michelin-stjerner. Den restauranten som har hatt denne utmerkelsen lengst, er Statholdergaarden. Denne restauranten ligger i en historisk bygning. De andre restaurantene med Michelin-stjerner er Kontrast, Restaurant Fauna og Maaemo. Sistnevnte er rangert som en av verdens 100 beste restauranter.

Moderne og trendy restauranter

Alle storbyer har trendy restauranter som følger det siste innen interiør, og samtidig serverer mat som er i tiden. I Oslo finner man blant annet Olivia Hegdehaugsveien, Restaurant Fjord, Spuntino, ASIA og Ekebergrestauranten. Det er mange andre å velge blant, så gå gjerne på en oppdagelsesferd blant byens restauranter når du er i Oslo.

Mat fra hele verden

I Oslo kan man spise mat fra hele verden. Ruffino Ristorante Italiano byr på italiensk mat, hos Alex Sushi finner man sushiretter og hos Mister India finner man indisk mat. Mamma Pizza er stedet for pizzaelskere og Brasserie France serverer fransk mat. Det finnes med andre ord mat for enhver smak.