Gode vegan-restauranter i Norge

Veganmat og vegetarmat er populært, og også i Norge finnes det mange spisesteder som serverer denne typen mat. Det er ikke bare storbyer som kan by på veganmat, man kan også finne slike spisesteder i småbyer og til og med på bygda.

Veganmat i Oslo

Oslo har flere gode veganrestauranter, blant annet Funky Fresh Foods, som både serverer ferdige retter og selger råvarer til kundene. Hos Kvadrat Salat kan kundene selv blande en salat. Andre veganske restauranter som er verdt å nevne er Loving Hut, Krishnas Cuisine, The Fragrance of the Heart og Kafe Blitz.

Andre steder i landet

Mat fra Hagen er en vegetarisk restaurant i Trondheim, som også har veganske retter på menyen. Andre vegetariske spisesteder i byen er ungdomskafeen Kafé Knaillhard, Hagen og Persilleriet. I Sandvika finer man blant annet restauranten Helt Rå. I Fredrikstad ligger spisestedet Greenhouse Økomat, som både er butikk og spisested. I Fredrikstad finner man også vegetarkafeen Bare Grønt. I Tromsø kan man spise veganmat på Sivertsens kafé.

Veganmat hos vanlige restauranter

Hos mange restauranter kan man be om veganmat selv om restauranten ikke er en vegansk restaurant. De fleste restauranter kan tilpasse rettene slik at maten blir vegansk eller vegetarisk. Bare spør dem!