Matkultur i USA

Alle land har sin unike matkultur. Dette gjelder selvsagt også for USA. I USA har matkulturen blitt påvirket av mattradisjoner fra hele verden, og man finner også matretter fra hele verden i USA. Men landet har også unike mattradisjoner, og som i Norge, har hver del av landet sine egne ”nasjonalretter”. Derfor har landet svært stort mangfold å by på innenfor mat, og uansett hvor man reiser i landet, kan man oppleve noe nytt.

Tradisjonelt og moderne

I alle deler av USA kan man finne tradisjonelle, lokale retter. Disse spesialitetene kan variere mye, og bidrar til å gjøre en rundreise i USA ekstra spennende. I de store byene vil man også finne mye moderne mat, som veganmat og spesialmat som har oppstått i nyere tid. Mattrender endrer seg, og de mest trendy restaurantene finner man i storbyene.

Våg å smake

Ikke vær redd for å smake på nye retter når du er på reise. Matopplevelser er noe av det mest spennende man kan få med seg når man er på ferie. Ikke nøy deg med å spise hamburger og pizza. Velg de lokale rettene, enten du besøker USA eller andre land. Opplev det som er unikt med landets egne tradisjoner.