Annerledes restauranter i Norge

Noen restauranter satser på å være annerledes, og disse restaurantene finnes ikke bare i Oslo. Det finnes unike og morsomme spisesteder over hele landet, med svært variert meny.

Annerledes spisesteder i Oslo

Oslo har selvsagt mange spennende restauranter, som den indiske restauranten Der Peppern Gror, som byr på både street food og no «for kidsa», og Lemongrass Caribbean Restaurant & Lounge, som byr på en litt annerledes restaurantopplevelse med karibiske røtter.

Utsikt til maten

God utsikt mens man spiser kan tilføre måltidet det lille ekstra. Et sted som byr på god utsikt er restauranten i Tyholttårnet i Trondheim. Det spesielle med denne restauranten, er at den ligger i den delen av tårnet som roterer, og i løpet av en times tid har man tatt en hel runde og fått med seg 360 grader av utsikten. Er man i Bergen, kan restauranten Ulriken 643 by på utsikt og mat. Utsikt får man også i restauranten Glass, som ligger i Molde.

Mat på havet

Hvorfor ikke spise fisk og sjømat ute på havet? Det kan man faktisk flere steder i landet. Man kan spise om bord på Hurtigruten når den ligger til kai, eller bli med på båtturen for en mer autentisk opplevelse. I Tromsø kan man bli med båten Vulkana på tur og spise om bord. En virkelig annerledes opplevelse.