Hvis du er en golfentusiast, er det ingen bedre måte å nyte sporten din enn å ta en golftur til England. Dette landet har én av de eldste og mest berømte golfbanene i verden, og tilbyr en rekke forskjellige golfmuligheter som vil glede golfspillere i alle nivåer.

På en golftur til England vil du få muligheten til å spille på flere av de mest berømte golfbanene, som St. Andrews, Royal Lytham & St. Annes og Royal Birkdale. Det er også mange andre, mer moderne golfbaner som tilbys, hvorav noen er utformet av verdenskjente golfdesignere. Uansett hvilken bane du velger, vil du dra nytte av de perfekt opprettholdte banene som er designet for å utfordre spillere på alle nivåer.

Skap minner for livet

Dersom du foretrekker å se på golfarrangementer, kan du nyte konkurranser som verdenskjente The Open Championship.

Du kan også glede deg over utsikten og omgivelsene som England har å tilby. Det finnes mange vakre kystlandskaper, med klippekysten som ligger langs sørkysten, og innlandsområder som er omgitt av åser og bakker. Det er også mange historiske byer som tilbyr spennende attraksjoner og severdigheter som du kan utforske på din golftur.

En golftur til England vil gi deg en unik mulighet til å nyte golfarrangementer på noen av de mest berømte og prestisjefylte banene i verden, og også til å utforske det vakre engelske landskapet. Det er en fantastisk måte å nyte din favorittsport på, samtidig som du samler minner som vil vare evig. For informasjon om hvordan bestille din golftur til England, les mer her.