Golftur til England?

England har mer å tilby enn travle shoppinggater og publiv. Det er mange prestisjetunge golfturneringer her, og golfsporten har lang tradisjon.

The Open spilles i år fra 15 – 18 juli på Royal St George’s. Denne banen ligger i Kent. Det finnes også mange andre flotte baner i området, les mer her: The Open. Man kan også spille på andre baner i nærheten. Her er noen du kan velge i:

Uansett om du er blant dem som har oppdaget Golf under pandemien eller har hatt interessen i mange år kan du kombinere favoritthobbyen din med alt som England har å tilby. Alle banene har gode fasiliteter og turene kan lett kombineres med noen dager for eksempel i London. Du kan kombinere flere områder og baner, eller få litt ekstra veiledning om hvordan du kan bli en bedre golfspiller. Høres dette spennende ut? Ta kontakt med oss, vi har lang erfaring med å tilby fantastiske golfturer til England.

Vi setter også stor pris på tilbakemeldinger og forslag og vi strekker oss langt for å kunne tilby den beste opplevelsen for våre kunder som velger å booke golftur gjennom oss.