NBA som interesse

De fleste av oss forbinder basketball mer med en aktivitet som du spiller på gata med venner, men innimellom kommer du over de som lever og ånder for sporten. De som rett og slett ikke kan gå glipp av en eneste kamp for å heie på favorittlaget sitt, eller som reiser ens ærend til USA for å se storkampene. Det er tross alt en spennende sport som mange nordmenn glemmer.

Engasjerende spill

Basketball har et kjapt spill og er veldig engasjerende når du først kommer deg inni det. Her er pasningene raske og målene er mange. De som er spesielt interesserte i basketball og NBA danner ofte det som kalles fantasibasketballag. Disse består av det en kaller «drømmelaget», med favorittspillerne på tvers av lag og hvor det er poeng å sanke. For de som elsker NBA er dette en veldig populær aktivitet.

Du må eie en skjorte

Du kan ikke være NBA interessert uten å eie en skjorte. Finner du ikke en du liker i butikken, er det et stort utvalg på nettet. Her finner du alt skjorter og capser fra Chicago Bulls til LA Lakers. Å eie en basketballskjorte gjør noe med en når en skal sette seg ned for å se på en kamp. Da blir litt ekstra stas å heie fram laget sitt.